This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

NEW BLOOM COLLECTION - SHOP NOW

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER FOR 10% OFF YOUR FIRST ORDER

ETHICAL JEWELLERY HANDMADE IN LONDON

Sign up to our newsletter for 10% off your first order

Cart 0

Congratulations! Your order qualifies for free UK shipping You are €150 away from free UK shipping.
No more products available for purchase

Products
Pair with
Add order notes

Subtotal Free
Shipping, taxes, and discount codes are calculated at checkout
A Conscious Conversation with Rachel Waring

Een bewust gesprek met Rachel Waring


Terwijl we onze collectie trouwringen lanceren, hebben we alles wat met trouwen te maken heeft. We kwamen in contact met Rachel Emma Waring, oprichter van Rachel Emma Studio - papierkunstenaar, huwelijksstyliste en kantoorboekhandel, evenals een contentstrateeg voor kleine bedrijven - een allround creatief type. We wilden meer over haar weten, als eigenaar van een klein bedrijf en wat ze zo leuk vindt aan het deel uitmaken van de bruiloftsindustrie.image_blog

Wist je toen je opgroeide altijd al dat je in de creatieve industrie zou gaan werken?

Ik had ongeveer een miljoen verschillende ideeën over wat ik wilde doen! Ballerina, Advocaat (zou verschrikkelijk zijn geweest in beide), zeebioloog, en toen ik ouder werd, wilde ik heel lang muziektherapeut worden. Daarna volgde ik een opleiding decor- en kostuumontwerp voor theater! Dus ik denk dat ik misschien altijd al wist dat ik iets creatiefs wilde doen, maar niet echt had besloten wat (om eerlijk te zijn niet zeker of ik ooit genoegen zal nemen met één ding).

Hoe is Rachel Emma Studio ontstaan ​​en wat doe je?

Na mijn studie theatervormgeving heb ik een paar jaar als decor- en kostuumontwerper gewerkt, en toen vroegen een paar van mijn vrienden of Ik wilde hun bruiloften ontwerpen. Ik vond het helemaal geweldig, ging met pensioen en begon fulltime bruiloften te stylen.

Wat is je favoriete onderdeel van het zijn van een bruiloftsstylist?

Gek genoeg hou ik van het allereerste begin en het einde. Ik hou van de ideeënfase - het maken van moodboards, helpen om de ideeën van koppels in een samenhangend schema te brengen dat hun persoonlijkheden vertegenwoordigt. Dan vind ik het helemaal geweldig om locaties voor de bruiloft in te richten en alle ideeën op de dag echt tot leven te zien komen. Ik hou er eigenlijk van om ladders op te rennen in mijn tuinbroek.image_blog

In de post-COVID19-wereld, denk je dat de manier waarop we bruiloften vieren zal veranderen, zo ja hoe?

Ik denk dat het twee kanten op kan gaan. Ik denk dat schakingen omhoog zullen schieten, evenals kleinere, meer intieme bruiloften. Maar aan de andere kant denk ik dat veel stellen een excuus willen voor een groot feest zodra het weer mogelijk is.image_blog

Waarom wilde je creatieve contentcoaching gaan doen en wat vind je het leukst aan het coachen van anderen?

Een creatieve contentstrategie, met name op Pinterest, was voor mij een enorme verandering in mijn bedrijf, en lange tijd dacht ik dat iedereen dat deed. Zodra ik me realiseerde hoeveel mensen de kracht van Pinterest niet gebruiken, dacht ik 'AHH, ik kan dit leren!'.
Ik kan eerlijk zeggen dat ik het coachen van andere ondernemers net zo leuk vind als het stylen van bruiloften. Ik geniet echt van de "zakelijke" kant van, nou ja, zaken, en dat delen met anderen is echt leuk voor mij. Ik vind het geweldig om andere mensen resultaten te zien behalen - het is verslavend!

Kun je advies geven aan iemand die een eigen bedrijf wil starten?

De grootste verandering voor mij was om te leren beginnen voordat ik er klaar voor was. Als je wacht tot je al je eenden op een rij hebt, of je voelt je 100% gekwalificeerd voordat je je bedrijf start, dan wacht je misschien lang. Ik heb gemerkt dat de beste duidelijkheid voortkomt uit actie - in plaats van te veel plannen of overdenken. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar zo krachtig als je elke dag kleine stapjes gaat zetten.image_blog

Dit of dat? – Duurzaam handgemaakt of 2e hands voor in je eigen garderobe?

Ik hou wel van een mix van beide! Is dat bedrog?

Wat is je sterrenbeeld/sterrenbeeld?

GOED - Ik was traditioneel een Schorpioen, maar vandaag hoorde ik dat de sterrenbeelden misschien zijn verschoven omdat van de ontdekking van een 13e teken - dus als dat waar is, zou ik een Weegschaal zijn!

Zou je zeggen dat je persoonlijkheid typisch is voor dat teken?

Interessant nee - Ik heb me nog nooit een Schorpioen gevoeld - en na het lezen over de persoonlijkheidskenmerken van de Weegschaal vandaag, voel ik me daar zeker meer op afgestemd.Ik heb geen idee of er enige waarheid zit in dit verschuivende nieuws, maar toch erg interessant!image_blog

Kun je 3 stuks aanbieden van advies voor degenen onder ons die bewuster willen leven en kleine bedrijven willen steunen?

- Koop minder, maar meer bedachtzaam Ik koop liever iets waar echt over is nagedacht, dan heel veel spullen voor minder. Het geeft zoveel meer voldoening, en ik heb altijd de neiging om meer van die dingen te houden, omdat ik me er meer mee verbonden voel.

- Zoek naar regelmatige ruiltransacties in je leven waar je bijvoorbeeld van een klein bedrijf kunt kopen op dit moment concentreer ik me op het overstappen naar zwarte bedrijven waar ik kan.

- Zoek organisaties waarin je gelooft en vind manieren om ze regelmatig te ondersteunen. Ik ben begonnen een percentage van mijn inkomen opzij te zetten, zodat regelmatige donaties deel gaan uitmaken van mijn routine.


Als je meer wilt weten over Rachel Emma's Wedding-services: 

www.rachelemmastudio.com 

www. instagram.com/rachelemmastudio

Als je meer wilt weten over contentcoaching: 

www.rachelemmawaring.com

www.instagram.com/rachelemmawaring

.