De intenties van het Wild Fawn-team voor 2021


Tijdens het samenstellen van de lijst met voornemens voor onze 50 milieuvriendelijke nieuwjaarsresoluties ontdekten we dat we een aantal bewuste beslissingen en intenties voor 2021 hadden genomen die zowel persoonlijk als waarschijnlijk universeel waren, dus we dachten dat we ze met je zouden delen .


Emmaimage_blog

Oprichter zijn van een bedrijf kan zeker een uitdaging zijn, maar ook ongelooflijk lonend. In de afgelopen twee jaar is het team gegroeid en het is zo opwindend om te weten dat we in 2021 meer lieve mensen in ons team zullen verwelkomen terwijl we uitbreiden en ons echt concentreren op hoe we het woord kunnen verspreiden over ethische, duurzame sieradenkeuzes . Na het afgelopen jaar, met Covid, maakt het me zo blij dat ik banen kan aanbieden, vooral via de Kickstart-regeling, wat betekent dat we mensen in dienst hebben die momenteel Universal Credit hebben en het risico lopen op langdurige werkloosheid. Het is mijn persoonlijke missie om Wild Fawn op de meest organische, duurzame manier te laten groeien zonder onze overtuigingen of waarden op te offeren.

Als het op mij persoonlijk aankomt, besloot ik me in september aan te melden voor de marathon van Marrakech. De moeder van mijn vriendin (die het afgelopen januari leidde) beschreef het als 'magisch, de manier waarop de zon opkomt van achter de bergen terwijl je rent'. Ik heb een paar vrienden kunnen overtuigen om ook mee te doen, dus het wordt tegelijkertijd een kleine vakantie! De meeste training die ik tot nu toe heb gedaan, is Strava downloaden en naar de trein rennen, dus het wordt een uitdaging...


Rebeccaimage_blog

Ik beheer de sociale-mediakanalen voor Wild Fawn en voor de eerste keer ooit ben ik met Kerstmis een paar dagen offline geweest, in het begin voelde ik me er bezorgd over (eye roll, ik weet het) maar het was ook volkomen bevrijdend . Ik wil een bewuste poging doen om vaker de stekker uit het stopcontact te halen en mezelf toe te staan ​​af te zien van de gewoonte om te scrollen en in de mentaliteit te komen waarin ik naar mijn verf of mijn naaimachine reik, niet naar mijn telefoon. Wens me geluk!

Net voor Kerstmis verloofde ik me (ik stelde voor en hij accepteerde!) Dus ik wil 2021 doorbrengen in de hoop dat we volgend jaar op een veiligere manier bijeenkomsten kunnen houden en een groene bruiloft kunnen plannen. DIY bloemen, decoraties, alleen kleine bedrijven gebruiken en ik wil zelfs mijn eigen jurk naaien! Omdat ik Iers ben en in Londen woon, zal ik hoogstwaarschijnlijk twee kleine ceremonies houden, dus ik wil dingen maken die niet slechts één dag zullen worden gebruikt, maar die steeds opnieuw kunnen worden gerecycled en die ik voor altijd kan bewaren.


Nillyimage_blog

Dit jaar ga ik me richten op persoonlijke groei door allereerst mijn ervaringen in mijn werk bij Wild Fawn te verrijken. De waarden die ons merk draagt, komen overeen met alles waar ik in geloof, dus ik ben best trots om hier te werken.

Ik zou ook graag meer tijd aan mezelf willen besteden om mijn creativiteit te ontdekken via mijn persoonlijke werk; naaien, fotograferen en schilderen. Alles creëren wat ik voel. Om mezelf te onderwijzen door dit jaar een nieuwe vaardigheid te leren, waarschijnlijk om me op een taal te concentreren. Om bewuster te zijn met mijn uitgaven, zodat ik op alle mogelijke manieren meer kan besparen. En om tegen het einde van het jaar een veilige financiële positie te hebben, zodat ik meer kan doen om anderen te helpen.


Rachelimage_blog

Dit jaar zou ik heel graag vrijwilligerswerk willen doen om ons wilde leven hier in Londen te helpen. Ik ben lid van de London Wildlife Trust en zou graag meer doen. Er zijn zoveel natuurgebieden in de buurt van City waarvan ik niets wist!

Nog iets voor 2021... na het breken van mijn elleboog in november, ben ik nog niet terug op mijn fiets geweest. Ik ben er nog niet helemaal klaar voor, maar als ik dat ben ga ik mezelf pushen om weer naar mijn werk te rijden.


We horen graag van je wat je voornemens zijn voor 2021, laat het ons hieronder weten of stuur ze hier is dat je ze liever privé deelt. We horen graag van je!

×