Een bewust gesprek met Rachel & Claire


2020 was een enorm jaar voor Wild Fawn, een van de grootste veranderingen voor ons is het toevoegen van twee nieuwe teamleden aan de studio na een lange periode van thuiswerken. Emma, ​​Rebecca en Nilly verwelkomden Rachel en Claire in juli en het leek ons ​​leuk om ze formeel te verwelkomen met een blogpost om je wat beter te laten leren kennen.


Claire - Studio Assistantimage_blog

Wat is jouw sterrenbeeld? Denk je dat je persoonlijkheid typerend is voor dit teken?

Mijn sterrenbeeld is Stier! Ik denk dat ik nogal een typische Stier ben. Ik ben betrouwbaar, levensgenieter, doorzettingsvermogen en zeer eigenwijs. Ik hou van de goede dingen in het leven en ik doe mijn best om mijn doelen te bereiken. Ik hou van mensen, ik ben erg nieuwsgierig en sociaal.

Vertel ons iets over je achtergrond die je naar Wild Fawn heeft geleid.

Ik kwam Wild Fawn tegen op social media media vele malen voordat u naar de functie solliciteert. Ik heb altijd van zijn minimalistische stijl gehouden en ik was erg geïnteresseerd in Emma's ethische betrokkenheid. Ik heb een achtergrond als ontwerper in de mode- en sieradenindustrie en heb in het verleden voor andere in Londen gevestigde sieradenmerken gewerkt. Ik was op zoek naar een nieuwe kans in de branche en was enthousiast over het idee om voor een merk te werken dat dezelfde waarden deelt als de mijne.

Waarom wilde je werken voor een klein ethisch bedrijf ?

Ik ben erg gepassioneerd door milieukwesties, de juwelenindustrie heeft veel te leren op het gebied van ethische praktijken en het was erg belangrijk voor mij om een ​​bedrijf te ondersteunen dat hierin verandering wil brengen industrie.

Dit of dat – handgemaakt of 2e hands?

Voor kleding zou ik zeggen tweedehands.

Kun je 3 eenvoudige veranderingen bieden voor mensen die bewuster willen leven in hun dagelijks leven?

Koop lokaal om kleine bedrijven te ondersteunen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Verminder afval, gebruik shampoo en zeepstaven, er zijn hele goede!

Koop bewust door meer biologisch voedsel en duurzame vis of vlees te kopen.


Rachel - Zilversmidimage_blog

Wat is jouw sterrenbeeld? Denk je dat je persoonlijkheid typerend is voor dit teken?

Ik ben een Leeuw! Ik ben nogal een bruisend persoon, maar toen ik opgroeide was ik erg verlegen, dus misschien ben ik uitgegroeid tot mijn sterrenbeeldsymbool? Ik vind het heerlijk om een ​​leeuw te zijn!

Vertel ons iets over uw achtergrond die u naar Wild Fawn heeft geleid.

Tijdens de COVID19-lockdown werd ik ontslagen van mijn baan als sieradenreparatie en toen kwam ik over Wild Fawn. Als natuurliefhebber was het geweldig om te zien dat ze milieuvriendelijk waren en na het bekijken van de producten op de website solliciteerde ik meteen voor een functie. Ik heb altijd van sieraden gehouden, ik herinner me dat ik toen ik klein was met mijn ouders winkelde en een juwelier tegenkwam waar je door een raam naar de werkplaats bij de juwelier kon kijken. Ik dacht wat een leuke baan! En dat ik ooit een van die juweliers zou willen zijn.

Wat is je favoriete aspect van werken voor een klein handgemaakt bedrijf?

Ik hou van de geweldige sfeer hier bij Wild Fawn en het teamwerk dat nodig is om het te runnen. Door voor een klein bedrijf te werken, voel ik me een gewaardeerd teamlid, als een deel van de familie! Niet zomaar een naamloze medewerker.

Dit of dat - handgemaakt of 2e hands?

Handgemaakt is voor mij iets waar voor gezorgd is en dat ook heel uniek kan zijn! Maar 2e hands... nou dat kan veel geschiedenis achter de rug hebben en grote sentimentele waarde hebben, dus het is een moeilijke vraag! Ik zou zeggen handgemaakt! Of nog beter.... handgemaakt en 2e hands hehe!

Op welke manieren verander je je levensstijl om bewuster te leven?

Ik heb een 2e hands fiets gekregen van een familielid en ben gaan fietsen naar het werk in plaats van te rijden, wat geweldig voelt. Ik ben trots om voor een milieuvriendelijk, ethisch merk te werken.Door hier te werken wil ik nog bewuster worden en meer ethische keuzes maken!


Emma - Oprichter

We willen weten wat u vindt van de groei van uw kleine bedrijf en hoe denkt u over het uitbreiden van uw team?

Na het starten van Wild Fawn als een hobby, was het een nogal surrealistisch gevoel om het team te laten groeien tot wat het nu is - het laat alleen maar zien dat uren werken tot laat in de nacht en elk weekend om een ​​bedrijf goed op te bouwen vanaf het begin loont echt (godzijdank!) Ik heb echt alles in Wild Fawn gestoken de afgelopen 5 (bijna 6) jaar en ben zo trots als ik achterover leun en zie hoe het team samenwerkt om ethische modekeuzes aan te moedigen en ook fysiek bestellingen te plaatsen en in te pakken hier in onze London Studio. Het lijkt alsof ik gisteren alles zelf deed, en ik trakteer mezelf van tijd tot tijd op het inpakken van bestellingen, want het is nog steeds een van mijn favoriete onderdelen van het hele ding! Gelukkig zijn we nu een geweldig team dat zo hard samenwerkt om je te brengen wat Wild Fawn vandaag is.image_blog

Als je vragen over ons hebt, zou je graag de antwoorden willen weten om het ons hieronder te laten weten! We zullen ons best doen om

te beantwoorden.
×